Φώτα, μουσική, πρόζα, χορός, τραγούδι, θέαμα σε μια αρμονική συνύπαρξη με πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά το ΓΥΑΛΙΝΟ Μουσικό Θέατρο στην πρεμιέρα της παράστασης «ΤΟ CINEMA ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ».

Μια εξαιρετική σκηνοθεσία της γνωστής Ρένας Εσκενάζυ σε συνδυασμό με τις μαγευτικές χορογραφίες του καταξιωμένου Δημήτρη Παπάζογλου εφάμιλλες της ποιότητας του λατρεμένου από όλους μας παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πως αλλιώς, όταν επί σκηνής εμφανίζεται ο μάγος της μουσικής- ο λατρεμένος από όλες τις γενιές -,ο μέγιστος συνθέτης Μίμης Πλέσσας κουβαλώντας μαζί του όλη την ιστορία του ελληνικού μιούζικαλ.
Έξι ηθοποιοί, τρεις τραγουδιστές, 4 χορευτές, 7 μουσικοί μας μετέφεραν στο όνειρο και την μαγεία της εποχής μέσα από ένα σύγχρονο ευρηματικό κείμενο των εμπνευσμένων κειμενογράφων Παναγιώτη Καποδίστρια και Αργύρη Γιαμάλογλου που σκόρπισε άφθονο το γέλιο στο κοινό.

Καθοριστική η συμβολή στην επιμέλεια των κουστουμιών της παράστασης και μετρ της υψηλής ραπτικής και εραστή του ωραίου Τάσου Καράμπελα που με τις πρωτότυπες δημιουργίες του απέδωσε το ύφος της εποχής εκείνης καθώς και της Άννας Μπαιμπουτλίδου η οποία επιμελήθηκε με παπούτσια και κοσμήματα την παράσταση. Την τελική πινελιά έδωσαν τα εντυπωσιακά χτενίσματα από την Art hair Letta.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους παρευρισκομένους διακρίναμε τον γνωστό δικηγόρο Βασίλη Καπερνάρο, τον ιδιωτικό ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη με την σύζυγό του, τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο με την ηθοποιό σύζυγό του Σοφία Παυλίδου, την ηθοποιό από τα «Κλεμμένα Όνειρα» Ισιδώρα Δωροπούλου, τον ηθοποιό Αντρέα Ορφανίδη, την ηθοποιό Μαρία Ανδρούτσου, την ηθοποιό και Δημοτική Σύμβουλο Γλυφάδας Μαίρη Μηλιαρέση αλλά και την ξεχωριστή παρουσία του αδερφής του πρωθυπουργού Ζανέτ Τσίπρα.

Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε επάνω του ο Κώστας Βουτσάς με την σύντροφό του Αλίκη, ο οποίος έσπευσε μετά την δική του παράσταση να παρευρεθεί για να τιμήσει τον Ελληνικό Κινηματογράφο και το έργο του Μίμη Πλέσσα τραγουδώντας μάλιστα ο ίδιος την γνωστή επιτυχία «Φστ..Μποινγκ» κάνοντας το κοινό να τον αποθεώσει.

Η παρουσία του Μίμη Πλέσσα έχει αποδειχτεί ότι τραβάει σαν μαγνήτης το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου και αποτελεί κάθε φορά καλλιτεχνικό γεγονός.

Η εντυπωσιακή παραγωγή με τον 25 μελή θίασο επί σκηνής αποτελεί συμπαραγωγή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και της εταιρείας παραγωγής Ramsis MvM Productions.

H συμμετοχή του κοινού ήταν συνεχής καθώς η παράσταση ήταν βασισμένη στα γνωστά, αγαπημένα τραγούδια- ορόσημο στην ιστορία του Ελληνικού Κινηματογράφου του Μίμη Πλέσσα.

Η Θωμαής Ανδρούτσου με το ταπεραμέντο της, ο πολυτάλαντος Δημήτρης Παπάζογλου, η ηθοποιός και εξαίρετη τραγουδίστρια Μαργαρίτα Γκινοσάτη, ο χαρισματικός Αναστάσης Κολοβός, η femme fatale Πόπη Χριστοδούλου και η μπριόζα Άννα Φωτοπούλου , οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Σπύρος Κλείσας και Fide Koksal ανανέωσαν το ραντεβού τους με το κοινό για την επόμενη Κυριακή καθώς οι παραστάσεις είναι για περιορμένο αριθμό.

ΑΠΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ: ΘΩΜΑΙΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ
ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΛΕΙΣΣΑΣ ΚΑΙ FIDE KOKSAL
KEIMENA: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ – ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΙΑΜΑΛΟΓΛΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΡΕΙΝΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΡΟΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΩΝ: ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ: LETTA ART HAIR
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΑΡΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: BANY’S ACCESORIES
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ: Anna Bay
ΡΟΥΧΑ: MAT Fashion, MED, ROCOCO,

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης