Έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η καλύτερη κωμική σειρά που παίχτηκε ποτέ στην αμερικανική τηλεόραση. Το «πάθος» των σκληροπυρηνικών θαυμαστών της οδήγησε την εταιρία παραγωγής να γυρίσει τον τέταρτο κύκλο της, παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί να μην ανανεωθεί. Όπως όλα δείχνουν, παρά τα μεγάλα χρονικά διαστήματα που περνούν από τη μία σεζόν στην άλλη, το Arrested Development θα επιστρέψει,

Αυτό τουλάχιστον δήλωσαν στους fans νωρίτερα μέσα στο έτος οι δημιουργοί της, ότι θα υπάρξει «σίγουρα» μια νέα σεζόν, η οποία πιθανώς θα ξεκινήσει γυρίσματα το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εάν συμβεί, φαίνεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην αρχή του 2017» είπε χαρακτηριστικά ένας εκ των δημιουργών, ο Mitchell Hurwitz, κατά τη διάρκεια του πάνελ του Netflix στην περιοδεία τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών (μέσω Variety).

Ο Hurwitz συνέχισε τονίζοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει τη σειρά, αποκαλώντας την «αυτό που είμαι πραγματικά απελπισμένος να κάνω».

Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουν κάποιες λεπτομέρειες από την πλευρά της παραγωγής, ωστόσο ο Hurwitz και η ομάδα των συγγραφέων του δουλεύουν σκληρά την πέμπτη σεζόν και δηλώνουν «έτοιμοι να ξεκινήσουν» με αρκετές ιστορίες να έχουν ολοκληρωθεί ήδη..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hurwitz είναι επίσης παραγωγός στη σειρά του Netflix «Lady Dynamite», η οποία ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης