Ήταν το 2006 στις «Φιγούρες & Κούκλες», όταν η μικρή Μαργαρίτα ανέβηκε για πρώτη φορά στο μολύβι της και επισκέφθηκε το χωριό των γραμμάτων.

Από τότε πέρασαν 7 χρόνια, εκατοντάδες παραστάσεις, χιλιάδες μικροί θεατές, η ιστορία γράφτηκε σε βιβλίο (εκδόσεις Στρατής) και μπήκε σε πολλές παιδικές βιβλιοθήκες και σχολεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτοι θεατές μεγάλωσαν αρκετά, αλλά κάθε χρόνο νήπια και πρωτάκια, μαζί με τις δασκάλες τους, τις μαμάδες και τους μπαμπάδες τους, ζητούν να γίνουν συνταξιδιώτες της μικρής Μαργαρίτας και να γνωρίσουν κι αυτοί τα γράμματα από κοντά!

Για αυτόν τον λόγο η Αλεξία Αλεξίου με τους συνεργάτες της παρουσιάζει «Το χωριό της ΑΒ» κάθε χρόνο για ορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Αν έχετε ακούσει για αυτήν την παράσταση και δεν την έχετε δει, αν έχετε διαβάσει το βιβλίο, αν θέλετε να την ξαναδείτε ή έχετε πιτσιρίκι νηπιαγωγείου ή πρώτων τάξεων δημοτικού, σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να την παρακολουθήσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης επέλεξε για την έναρξη των παιδικών παραστάσεων, στον ανακαινισμένο Πολυχώρο «Γαλαξία», να προσφέρει στους μικρούς φίλους ένα ταξίδι στο «χωριό της ΑΒ».

Αυτή την Κυριακή στις 15.00, με ελεύθερη είσοδο.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΓΑΛΑΞΙΑΣ»: πλατεία Νέας Σμύρνης
Πληροφορίες: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Τηλ.: 210 9334064 – 213 2025922-926

«Το χωριό της ΑΒ» – Κουκλοθέατρο Αλεξίας Αλεξίου
Κυριακή 10/3, 15.00
Είσοδος ελεύθερη (για παιδιά ηλικίας 4+)
Διάρκεια: 50΄.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης