Ο Δήμος Νέας Ιωνίας φοράει το γιορτινό του χαμόγελο και σε πείσμα των καιρών βάζει στόχο να διατηρήσει φωτεινά τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, γεμίζοντας την πόλη μας χαρά και αισιοδοξία.

Στόχος και των εφετινών εκδηλώσεων, με στήριγμα την οικογένεια, την αλληλεγγύη και την ενότητα, είναι να δοθεί μήνυμα γιορτής, ελπίδας αισιοδοξίας. Μήνυμα συλλογικότητας και συμμετοχής ώστε εκτός των άλλων να διατηρηθεί ζωντανή και ακμαία η σπουδαία παράδοση της πόλης μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εορταστικό κλίμα που δημιουργεί και εφέτος ο Δήμος με τη συνεργασία του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης & Νεολαίας και του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας και το χαρμόσυνο μήνυμα που εκπέμπει, φιλοδοξεί να ενισχύσει εκτός άλλων και την εμπορική κίνηση της τοπικής αγοράς.

Με αφορμή λοιπόν τον εορτασμό των Χριστουγέννων διοργανώνει μία σειρά από Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, για μικρούς και μεγάλους, από την 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 Δεκεμβρίου 2017 σε διάφορα σημεία της πόλης (πλ. Σημηριώτη, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑΣ», στον πολιτιστικό χώρο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ», στους Πεζόδρομους: Μικράς Ασίας & Παλαιών Πατρών Γερμανού, στη Λεωφόρο Ηρακλείου, στη διασταύρωση της 28ης Οκτωβρίου και Ηρακλείου – έμπροσθεν του εμπορικού κέντρου – και στο ισόγειο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2017 στην πλατεία Σημηριώτη από το Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση. Η εκδήλωση ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία του Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου και τη χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας και συνεχίστηκε με πολλή μουσική, μαγικά δρώμενα, ξυλοπόδαρους, μασκότ και κλόουν, παιχνίδια με μπαλονοκατασκευές, face painting κ.ά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται από καλλιτεχνικές ομάδες θεατρικά, μουσικά και διαδραστικά δρώμενα, καθώς και πολλές εκπλήξεις ειδικά για παιδιά από διάφορους ανιματέρ (ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, νεράιδες, ξωτικά κ.ά),παιδικά εργαστήρια και Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, προβολή παιδικών ταινιών κ.α.).

To αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας http://www.neaionia.gr/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης