Εάν υπάρχει μία ταινία που έχει προκαλέσει… ντόρο στα social media, αυτή είναι το Suicide Squad. Η παραγωγή της Warner Bros. που καταφθάνει στις 5 Αυγούστου, έχει επισκιάσει ακόμα και το νέο κεφάλαιο της σειρά ταινιών Star Wars, «Rogue One», το οποίο φυσικά έχει ακόμα πολλούς μήνες μέχρι να κάνει την εμφάνισή του (16 Δεκεμβρίου).

Πάντως τη «σκόνη» του Suicide Squad του βλέπουν και τα πιο «κοντινά» releases, όπως το «Star Trek Beyond» που καταφθάνει στις 22 Ιουλίου και το νέο «Ghostbusters» που κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσει κανείς πως στις μετρήσεις που κάνει το ComScore, το Rogue One ανέβηκε αμέσως στη δεύτερη θέση στο διάστημα 17-23 Ιουνίου, από την στιγμή που το κοινό έμαθε πως o James Earl Jones θα επιστρέψει και θα κάνει το voiceover του Darth Vader.

Ωστόσο το Suicide Squad παραμένει πολύ ψηλά στις κουβέντες του κοινού, από την εποχή ακόμα που έπαιξε το απίθανο πρώτο trailer του στο ComicCon, μέχρι και τις μέρες που μαθεύτηκε πως ο σκηνοθέτης David Ayer κάνει κάποια reshoots. Φαίνεται πως οι φαν της DC είναι σκληροπυρηνικοί και περιμένουν πως και πως την ταινία που πρωταγωνιστούν οι αρχικακοί των κόμικ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης