Τέλειοι Ξένοι

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Μη βιαστείς να απαντήσεις! Δες πρώτα το πιο ανατρεπτικό κινηματογραφικό δείπνο φίλων, στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «Τέλειοι Ξένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Ιταλίας διασκευάζεται από τον Θοδωρή Αθερίδη και έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεχτό και λαμπερό καστ ηθοποιών.

Το «Τέλειοι Ξένοι» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι πρωταγωνιστές της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Άλκις Κούρκουλος, Μάκης Παπαδημητρίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Βαρώτσου.

Δείτε το τρέιλερ:

Rogue One: A Star Wars Story

Μια ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνει τις δυνάμεις της σε μία αποστολή να κλέψει τα σχέδια του Άστρου του Θανάτου του απόλυτου εργαλείου καταστροφής της Αυτοκρατορίας. Αυτό το κομβικό γεγονός στο χρονοδιάγραμμα των Star Wars φέρνει κοντά συνηθισμένους ανθρώπους που καλούνται να κάνουν ασυνήθιστα πράγματα και, έτσι, να υπηρετήσουν κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους ίδιους.

Περιπέτεια 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάρεθ Έντουαρντς με τους: Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Μπεν Μέντελσον, Ντιέγκο Λούνα, Άλαν Τούντικ.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Κοινόβιο

Στη Δανία της δεκαετίας του ’70 ένας καθηγητής πανεπιστημίου, παντρεμένος με μια παρουσιάστρια ειδήσεων με την οποία έχει μια έφηβη κόρη, κληρονομεί το πατρικό του. Έπειτα από παρότρυνση της γυναίκας του θα το μετατρέψει σε ένα δημοκρατικών αρχών και απελευθερωμένων ηθών κοινόβιο με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Kollektivet

Δραματική δανέζικη ταινία 2016, σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ με τους: Ούλριχ Τόμσεν, Τρίνε Ντίρχολμ, Φάρες Φάρες.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Άϊ-Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Γουίλι Σόουκ επιστέφει ως …ασυνήθιστος Άγιος Βασίλης που συνεργάζεται ξανά με τον βοηθό του, Μάρκους, με σκοπό να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό.

Bad Santa 2

Κωμωδία 2016
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μαρκ Γουότερς με τους: Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Κάθι Μπέιτς, Κριστίνα Χέντρικς.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Πιστός

Ο Βενιαμίν, ένας έφηβος εν μέσω θρησκευτικής αναζήτησης, φέρνει με τις ερωτήσεις του τα πάνω κάτω σε ολόκληρο το σχολείο. Μπορούν τα κορίτσια να πηγαίνουν στην πισίνα του σχολείου με μπικίνι; Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έχει θέση στο σχολείο; Είναι σωστό η Θεωρία της Εξέλιξης να διδάσκεται στο πλαίσιο των μαθημάτων Φυσικής Ιστορίας; Σε μικρό χρονικό διάστημα όλοι γύρω του συνεπαίρνονται από τις βεβαιότητες του νεαρού που ορκίζεται μόνο στην Αγία Γραφή. Μόνο η καθηγήτρια Βιολογίας, η Έλενα, θα αντιπαρατεθεί μαζί του και μάλιστα στο δικό του έδαφος.

(M)uchenik / The Student

Δραματική ρωσική ταινία 2016, σκηνοθεσία Κίριλ Σερεμπρενίκοφ με τους: Πιότρ Σκβόρτσοφ, Βικτόρια Ισάκοβα, Γιούλια Άουγκ.

Δείτε το τρέιλερ:

Τραγούδα

Ο Μπάστερ Μουν, ένα κοάλα που χρειάζεται επειγόντως μια εμπορική επιτυχία για να περισώσει το σχεδόν χρεοκοπημένο θέατρό του, αποφασίζει να διοργανώσει έναν ανοιχτό σε όλους διαγωνισμό τραγουδιού.

Sing

Animation 2016

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκαρθ Τζένινγκς.

Δείτε το τρέιλερ:

Όταν Ξέσπασε η Βία

Ο τριανταπεντάρης Ρομάν, άνθρωπος της πόλης, κληρονομεί από τον παππού του μια μεγάλη έκταση γης στα ανατολικά σύνορα της Ρουμανίας. Πηγαίνει εκεί αποφασισμένος να την πουλήσει, μαθαίνει όμως πως ο παππούς του ήταν ένας τοπικός αρχιμαφιόζος και οι άνθρωποί του δεν πρόκειται να την αφήσουν να φύγει από τα χέρια τους.

Caini / Dogs

Θρίλερ 2016
 
Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Μπόγκνταν Μίριτσα με τους: Ντράγκος Μπουκούρ, Βλαντ Ιβάνοφ, Γκέοργκε Βίζου.

Δείτε το τρέιλερ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης