Μετά την επιτυχία που σημείωσε με τη μεταφορά του «Βιβλίου της Ζούγκλας» σε live-action ταινία, ο σκηνοθέτης Τζον Φαβρό θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Disney και θα επαναλάβει το τολμηρό εγχείρημα με μία ακόμη κλασική επιτυχία κινουμένων σχεδίων του στούντιο: Tον «Βασιλιά των Λιονταριών» (Lion King).

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε επίσημα ότι η Walt Disney Studios και o σκηνοθέτης Τζον Φαβρό ετοιμάζουν για παραγωγή μια νέα κινηματογραφική προσέγγιση του “The Lion King”. Το έργο ακολουθεί την πρωτοποριακή τεχνολογικά επιτυχία «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» σε σκηνοθεσία Φαβρό, που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο και είχε εισπράξεις 965.800.000 δολάρια σε όλο τον κόσμο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως το remake της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» που θα βγει στις αίθουσες το 2017, ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» θα περιλαμβάνει τραγούδια από την ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney.

Ο Φαβρό εργάζεται επίσης και για το sequel «Του Βιβλίου της Ζούγκλας».Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για κάποια από τις δύο ταινίες.

Χ. Κ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης