Στα πρώτα στάδια παραγωγής βρίσκεται το sequel της κλασικής ταινίας της Disney «Τhe Rocketeer». H νέα ταινία έχει τίτλο «The Rocketeers» και το σενάριο υπογράφουν οι Matt Spicer και Max Winkler.

Η ταινία «The Rocketeers» τοποθετείται έξι χρόνια μετά την αρχική ταινία. Παρατηρούμε έναν νέο πιλότο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Rocketeer όταν χάνονται τα ίχνη του προηγούμενου πρωταγωνιστή, Cliff Secord, μετά από μία μάχη με τους ναζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αναφορές, στη νέα ταινία θα έχουμε πρωταγωνίστρια μια μαύρη γυναίκα και ο κεντρικός της άξονας θα περιλαμβάνει το πώς ο νέος Rocketeer θα σταματήσει έναν φιλόδοξο και διεφθαρμένο επιστήμονα από το να κλέψει την τεχνολογία jetpack και να ανατρέψει τα δεδομένα στον Ψυχρό Πόλεμο.

Η ταινία του 1991 βασιζόταν στον χαρακτήρα του κόμικ του Dave Stevens. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είχαμε τον Billy Campbell, στον ρόλο του Secord έναν πιλότο κασκαντέρ της δεκαετίας του ’30, ο οποίος αντιμετώπισε ναζί και κακοποιούς αφού απέκτησε ειδικό εξοπλισμό σχεδιασμένο από τον Howard Hughes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης