Ανακοινώθηκαν οι ώρες των αγώνων στα Ολυμπιακά τουρνουά πινγκ πονγκ του απλού σε άνδρες και γυναίκες. Ο Παναγιώτης Γκιώνης θ’ αγωνιστεί την Κυριακή 7/8 στις 16:00 ώρα Ελλάδας (10:00 τοπική) στο τραπέζι 2.

Ο αντίπαλός του θα προκύψει μία μέρα πριν από την αναμέτρηση του Σουμαγίτ Γκος από την Ινδία με τον Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη. Το συγκεκριμένο ματς είναι για τον 1ο γύρο και διεξάγεται το Σάββατο, στην εναρκτήρια ημέρα των αγώνων στο RiocentroPavilion 3, στις 22:00 ώρα Ελλάδας (δηλαδή 16:00 τοπική). Τα ωράρια για τον 3ο γύρο (σ.σ. των «32»), όπου έχει ως πρώτη επιδίωξη να προκριθεί ο Γκιώνης για να συναντήσει τον Ιάπωνα Τζουν Μιζουτάνι, δεν βγήκαν μέχρι την ώρα σύνταξης του παρόντος δελτίου Τύπου. Δυστυχώς το παιχνίδι του πρωταθλητή μας στον 2ο γύρο δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 8ο Ολυμπιακό τουρνουά στην ιστορία του αθλήματος αρχίζει το Σάββατο στις 15:45 ώρα Ελλάδας (09:45 τοπική) με αγώνες για τον προκριματικό γύρο του απλού. Εκεί θα γίνουν 6 αγώνες στους άνδρες και ισάριθμα στις γυναίκες. Μαζί με τους αθλητές, που περνάνε bye από τα προκριματικά (όπως ο Τανβιριγιαβετσακούλ), προκύπτει ότι στο αγώνισμα μετέχουν συνολικά 70 αθλητές και 70 αθλήτριες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης