Ένας ιππέας και τρεις αμαζόνες αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο άθλημα της ιππικής δεξιοτεχνίας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Ιππασίας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Στέλιος Σταυρουλάκης του ΑΚΙΒ, με τον Baiao, κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή ενηλίκων, μετά και το τρίτο σημερινό αγώνισμα freestyle, που πήρε την πρώτη θέση με συνολικό ποσοστό 65,92%. Δεύτερη ήταν η Φαίδρα Ξανθοπούλου του ΙΟΑ με τον Flavio Go (ποσοστό 62,85%) και τρίτη η Χριστίνα Σαχίνογλου του ΚΕΙΡ με τον Rafaello 4 και ποσοστό 62,65%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων, η περυσινή πρωταθλήτρια επίσης διατήρησε τον τίτλο της. Ο λόγος για την Νίνα Ισαβέλλα Ραβίνι του ΕΙΟ με την Djonas Figaro, που συγκέντρωσε ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 62,39%. Δεύτερη ήταν η Ελισάβετ Μάικα του ΑΚΙΒ με τον Sir Kavalier με ποσοστό 61,30%.

Στην κατηγορία Εφήβων, με ένα πολύ καλό freestyle τον τίτλο της πρωταθλήτριας κατάκτησε η Λαβίνια Μακροπούλου του ΙΟΒ με τον Widoc Timbre, με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα 62,91%. Δεύτερη ήταν η περυσινή πρωταθλήτρια Ελένη Ρέτσου του ΕΙΟ με την Fairytale με ποσοστό 61,47 και τρίτη η Ραφαήλια Γεωργουλέα με τον Cassian, επίσης του ΕΙΟ, με ποσοστό 59,69%.

Στην κατηγορία Παίδων πρωταθλητές αναδείχθηκαν μετά και το σημερινό αγώνισμα Α5 η Μαρία Ελένη Τουρκομάνη και ο DJ με συνολικό ποσοστό 62,63% και στη δεύτερη θέση ήταν η Ειρήνη Ντιμιτρίγεβιτς με τον Escordio με ποσοστό 61,49%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης