Τα κεκτημένα στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη έχει ως στόχο ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, που αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί και θα επιδιώξει βασιζόμενος στην «ταυτότητα» και τη χημεία της ομάδας να παίξει ακόμα καλύτερο βόλεϊ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με την προηγούμενη χρονιά. Ωστόσο πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα αφού έχουμε ένα χρόνο παραπάνω ως ομάδα ενώ έγιναν και δυο προσθήκες ποιοτικών παικτριών. Ο στόχος μας να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε και τους δυο τίτλους, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Σίγουρα εμείς αποδεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί. Από κει και πέρα ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα και θα είναι πιο δυνατός αντίπαλος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ο Α.Ο. Θήρας που ήταν ο αντίπαλος μας στους περσινούς τελικούς διαθέτει επίσης πολύ καλή ομάδα όπως και ο Πανναξιακός. Παράλληλα θεωρώ ότι και ο Άρης είναι δυνατότερος από πέρσι σίγουρα πρόκειται για μια σοβαρά ομάδα. Από κει και πέρα δεν έχουμε εικόνα για τις νέες ομάδες στην κατηγορία. Θα πρέπει να παιχθούν πρώτα ορισμένα ματς και μετά θα έχουμε ασφαλέστερη άποψη».

Η αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Στέλλα Χριστοδούλου αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, ανέφερε: «Νομίζω ότι το βασικό πλεονέκτημα της ομάδας μας είναι η χημεία που έχει καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελείται από τον ίδιο βασικό κορμό. Φέτος έγιναν προσθήκες δυο αθλητριών και έχουμε ένα πολύ ολοκληρωμένο ρόστερ με πολύ καλές αθλήτριες σε όλες τις θέσεις. Αυτό είναι το βασικό μας πλεονέκτημα».

Τέλος, η διεθνής πασαδόρος ευχήθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν: «Αρχικά εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία σε όλους αθλητές. Εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο και περιμένουμε από αυτόν να αγκαλιάσει το άθλημα μας και να γεμίσει τα γήπεδα. Φυσικά αυτό να γίνει κάτω από καλές συνθήκες χωρίς κρούσματα βίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης