Η αντίστροφη μέτρηση για το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach Ρόδος 2017, στο οποίο έχουν δώσει ραντεβού σχεδόν 600 αθλητές, έχει ξεκινήσει.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη διοργάνωση ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς συνολικά 564 αθλητές από 26 χώρες δηλώθηκαν στους αγώνες που θα φιλοξενηθούν στη Ρόδο. Πρόκειται για έναν από τους υψηλότερους αριθμούς συμμετοχής σε πρωτάθλημα Poomsae.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τους αθλητές, η Ρόδος ετοιμάζεται να υποδεχθεί περισσότερους από 70 αξιωματούχους, εκπροσώπους και άλλες σημαντικές προσωπικότητες του διεθνούς αθλητισμού, όπως και δημόσια πρόσωπα που θα φτάσουν στο νησί από όλο τον κόσμο.

Ήδη, ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου αλλάζει, για να φιλοξενήσει τους αγώνες, καθώς θα αποτελέσει μία μοναδική ανοιχτή εγκατάσταση ταεκβοντό, δίπλα στη θάλασσα και την παραλία, κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου.

Γίνε κι εσύ εθελοντής

Ζεις στη Ρόδο ή σκοπεύεις να ταξιδέψεις στο νησί τις ημέρες της διοργάνωσης; Μπορείς να γίνεις εθελοντής στο 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach Ρόδος 2017 (5-6 Μαΐου) αλλά και στο 13ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Poomsae, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Καλλιθέα, στο Φαληράκι της Ρόδου (7-8 Μαΐου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκατοντάδες ανθρώπους, από όλον τον κόσμο, πρωταθλητές, διεθνείς διαιτητές, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης