Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η πρώτη αγωνιστική του ΣΕΠ η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου. Με βελτιωμένο επίπεδο και εμφανή την εμπειρία τους σε επαγγελματικούς αγώνες οι πυγμάχοι του ΣΕΠ έχουν κερδίσει το σεβασμό σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο και υπόσχονται δυναμικό θέαμα και για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Νέο αίμα πυγμάχων έχει κερδίσει τη θέση του στην αγωνιστική ομάδα που μαζί με τους ήδη γνωστούς Έλληνες επαγγελματίες, θα ανεβάσουν και πάλι την αδρεναλίνη των θεατών στα ύψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΣΕΠ ξεκινά φέτος την τρίτη κατά σειρά αγωνιστική σεζόν και έχει καταφέρει παρά το σχετικά μικρό χρονικό διάστημα λειτουργίας του να εδραιωθεί στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Έχει προσελκύσει στους κόλπους του τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής πυγμαχίας και δημιουργεί διαρκώς συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε να μπορούν οι Έλληνες επαγγελματίες να αγωνίζονται πολύ συχνά σε διεθνή επαγγελματικά σαλόνια.

Συγκεκριμένα μέσα σε ένα χρόνο αγωνίστηκαν υπό την αιγίδα του ΣΕΠ κορυφαία ονόματα του ελληνικού μποξ όπως η Μαρία Σεμερτζόγλου τρεις φορές στη Γαλλία (διεκδίκηση ζώνης EBU), Τάσος Μπερδέσης στη Γερμανία, Κώστας Παπαδόπουλος στο Λονδίνο, Χάρης Μαλιχούδης στη Σερβία κ.α. Στο τιμόνι του ΣΕΠ βρίσκεται από την πρώτη μέρα ο Ολυμπιονίκης πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος ο οποίος μέσα από το ΣΕΠ χτίζει μια δεύτερη καριέρα στην ελληνική πυγμαχία από το πόστο του ιδρυτή και Προέδρου του ΣΕΠ.

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος είναι επίσης εκπρόσωπος στην Ελλάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής ομοσπονδίας EBU αλλά και της αμερικανικής WBC. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την πρώτη αγωνιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης