Θέση στο πόντιουμ των νικητών στο απλό νέων εξασφάλισε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ του Γκιμαράες! Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για τον Έλληνα άσο και εξαιρετική συνέχεια μετά το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Τοπ 10 των παίδων πρόπερσι.

Η είσοδος στην 4άδα σημαίνει αυτόματα μετάλλιο διότι δεν προβλέπονται αγώνες για τις θέσεις 3-4. Το απόγευμα της Κυριακή στα προημιτελικά ο Σγουρόπουλος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκησε κατά κράτος τον Ρώσο Αρτούρ Αμπούσεφ με 4-1 σετ. Την Κυριακή στις 14:15 ώρα Ελλάδας θα κυνηγήσει πρόκριση στον τελικό απέναντι στον Ρουμάνο Ράρες Σίπος, τον συμπαίκτη του στο διπλό. Οι δυο τους πλησίασαν το απόγευμα σ’ ένα ακόμα μετάλλιο στο διπλό νέων, αλλά κάμφθηκαν στα προημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ομολογώ ότι με βοήθησε αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι μόλις είδα στην κλήρωση ότι ο Αμπόυσεφ ήταν πιθανός αντίπαλός μου στην 8άδα. Ο λόγος είναι ότι κάνω και στην Αθήνα προπόνηση με αμυντικούς και αποδίδω καλά. Επιπλέον, ήξερα ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και είχα και τις απαραίτητες δυνάμεις ν’ αντεπεξέλθω σήμερα στα διαδοχικά ματς στο απλό και το διπλό. Είχαμε κάνει καλή προετοιμασία άλλωστε και γνωρίζαμε ότι μπορεί να έρθει αυτή η περίσταση», δήλωσε το βράδυ ο Σγουρόπουλος και πρόσθεσε:

«Χαίρομαι πολύ που έφτασα στην εξασφάλιση μεταλλίου. Πραγματοποίησα τον στόχο μου και πιστεύω ότι τώρα θα παίξω πιο ελεύθερα. Δεν έχω να χάσω κάτι από δω και πέρα, θέλω να φτάσω ψηλότερα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης