Στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον έβδομο συνεχόμενο τίτλο του στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 12-3 της Βουλιαγμένης, έκαναν το 3-0 στους τελικούς των πλέΙ οφ και ολοκλήρωσαν με το απόλυτο νικών το πρωτάθλημα για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου πανηγύρισαν τον πρώτο από τους τρεις τίτλους που διεκδικούν μέσα στο Μάιο, καθώς ακολουθεί το Final-4 του κυπέλλου (19-20/5 στο Καρπενήσι) και φυσικά ο μεγάλος στόχος της χρονιάς, το final-6 του Champions League στη Βουδαπέστη (27-28/5).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστές για τους «ερυθρόλευκους» ήταν οι Φουντούλης και Γεννηδουνιάς με 4 και 3 γκολ αντίστοιχα. Την εστία του ΝΟΒ υπερασπίστηκε ο νεαρός Κουρούβανης, καθώς ο βασικός τερματοφύλακας Ζερδεβάς ήταν τιμωρημένος.

Τα οκτάλεπτα:
3-1, 1-0, 3-1, 5-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος):
Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 4, Αργυρόπουλος, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γιάνοβιτς 1, Πρέκας, Γαλανόπουλος.

Βουλιαγμένη (Κώστας Λούδης):
Δ. Κουρούβανης, Κοπελιάδης, Δελαγραμμάτικας, Καλογερόπουλος, Χρυσοσπάθης, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλαϊτζής, Βίτσο 2, Καπότσης 1, Τίγκας, Σολανάκης, Βλαχοτάσιος, Δήμου, Ν. Κουρούβανης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης