Ο τρίτος αγώνας της σειράς αγώνων δρόμων που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου στην Καστοριά όπου εκτός από τις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ. που διεξάγονται στο Run Greece θα γίνει και ο καθιερωμένος Ημιμαραθώνιος δρόμος.

Οι συμμετοχές στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε άλλη στην 6ετή πορεία της στην πόλη σύμφωνα με τους διοργανωτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής κάλεσε με μήνυμά του τους δημότες να συμμετέχουν στο «RUN GREECE Καστοριάς» του αγώνα που αποτελεί θεσμό και προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων του ΣΕΓΑΣ, Θανάσης Ράπτης, τόνισε σε δηλώσεις του ότι αυτή η γιορτή του μαζικού αθλητισμού στην Καστοριά αναμένεται να ξεπεράσει τις περσινές συμμετοχές και κατέληξε ότι η νίκη του κάθε δρομέα είναι το μετάλλιο της συμμετοχής του.

Η Εκκίνηση και ο τερματισμός για όλες τις αποστάσεις γίνεται μπροστά από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς με ώρα έναρξης 10:00 και αναλυτικά σύμφωνα με το παρακάτω ωρολόγιο πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

10:00 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ & 10 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

10:05 1 χλμ. ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

10:05 5 χλμ. ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης