Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στα μεγάλα άλματα και έδειξε πως είναι θέμα χρόνου να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερες επιδόσεις. Ο έφηβος πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,60 μ. στο επί κοντώ σε street event στην πόλη Ζάρι της Πολωνίας.

Ο νεαρός αθλητής έδειξε για μια ακόμη φορά πως ξέρει να απολαμβάνει τη συμμετοχή σε αγώνες εκτός συνόρων και πως έχει την ικανότητα να τα… βάζει με σπουδαίους αθλητές. Ο άλτης του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου μετά τα 5,60 μ. έκανε ένα άλμα στα 5,70 μ., κι έπειτα δοκίμασε δύο φορές στα 5,80 μέτρα. Ο πήχης μπορεί να μην στάθηκε, ωστόσο ο αθλητής είχε καλές προσπάθειες σε αυτά τα ύψη και έδειξε πως μέσα από τους αγώνες θα μπορέσει να απειλήσει σύντομα το 5,70 μ., που έχει από το χειμώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καραλής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη Πέμπτη (1/6) στο Athens Street Pole Vault, όπου θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στους Έλληνες φιλάθλους, στην πλατεία Συντάγματος. Ο Καραλής κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από τον Ουκρανό Vladyslav Malykhin (5,70 μ.). Ο 17χρονος με το σημερινό 5,60 μ. βρίσκεται στην δεύτερη θέση στην Ευρώπη στους Έφηβους και στην πέμπτη στους Άνδρες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης