Μια γεμάτη και απαιτητική σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Κώστα Φιλιππίδη, με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Street event του Λίχτενσταϊν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια τα 5,60μ. και στη συνέχεια επέλεξε να αφήσει τα 5,70μ., προκειμένου να δοκιμάσει στα 5,75μ. και να βελτιώσει το φετινό ρεκόρ, όμως, δεν τα κατάφερε. Ο Φιλιππίδης νωρίτερα ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,20 μ., 5,40 μ. και 5,50 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φιλιππίδης με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα ξεκινήσει τiw διακοπές του, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, μπορεί να μην κατάφερε να πάει όσο καλά θα ήθελε, ωστόσο για μια ακόμη χρονιά ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους επικοντιστές του πλανήτη.

Στον αγώνα του Λίχτενσταϊν συμμετείχε και ο Εμμανουήλ Καραλής, στον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, που είχε περισσότερο χαρακτήρα προπόνησης. Ο έφηβος αθλητής δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 5,00 μ., που ήταν το αρχικό ύψος στο οποίο ξεκίνησε ο αγώνας. Ο Τιάγκο Μπραζ και ο Γιαν Κούντλιτσα ξεπέρασαν τα 5,70 μ. και κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης