Την Gazprom-Ούργκα Σουργκούτ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο CEV Cup του βόλεϊ, όπως προέκυψε από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι πέρασαν άνευ αγώνα από την φάση «1/32» θα βρουν και πάλι στον δρόμο τους την ρωσική ομάδα καθώς την περσινή σεζόν τους είχε αποκλείσει σε διπλό αγώνα στην φάση των «8».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» το διάστημα 3 με 5 Ιανουαρίου και η ρεβάνς στο Σουργκούτ το διάστημα 17 με 19 Ιανουαρίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι σχολιάζοντας την κλήρωση, δήλωσε στο osfp.gr: «Θα μπορούσε να ήταν καλύτερη η κλήρωση αλλά αυτό είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε. Καλύτερη ωστόσο θα μπορούσε να είναι και για τους Ρώσους. Από την άλλη μπαίνουμε κατευθείαν στη φάση των “1/16” της διοργάνωσης. Σίγουρα έχουμε πιθανότητες πρόκρισης σε διπλούς αγώνες. Θα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ δεν θα ταξιδέψουμε προηγουμένως. Αναμφίβολα τα παιχνίδια με τη Σουργκούτ θα είναι για εμάς σαν τελικός. Θα είμαστε έτοιμοι εκείνοι την περίοδο για το στόχο μας. Θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, κοιτάζοντας να κάνουμε ένα βήμα τη φορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης