Μόλις μερικές εβδομάδες ύστερα από την ολοκλήρωση μιας θριαμβευτικής για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ χρονιάς, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι μετά την αρχηγό της ομάδας Στέλλα Χριστοδούλου και τη διεθνή κεντρικό Κατερίνα Γιώτα, ήταν η σειρά της Αρέτας Κονόμη να υπογράψει συμβόλαιο, επίσης τριετούς διάρκειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Πραγματικά νιώθω την ομάδα μου σαν τη δεύτερη οικογένειά μου. Αγωνιζόμενη εδώ έχω κάνει τα καλύτερά μου παιχνίδια, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες που θα μπορούσα και έχω βελτιωθεί ως αθλήτρια. Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω, αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι της ομάδας για μια ακόμη χρονιά» δήλωσε η λίμπερο των «ερυθρόλευκων».

«Από εκεί και πέρα θέλαμε από καιρό να κάνουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη, την οποία πραγματοποιήσαμε φέτος φτάνοντας στον τελικό. Κάτι αντίστοιχο θέλουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν και μακάρι να το κατακτήσουμε, γιατί έχουμε βάλει τις απαιτούμενες βάσεις. Με τη θέληση και τη δουλειά που γίνεται πιστεύω ότι μας αξίζει και θα το καταφέρουμε» πρόσθεσε η Κονόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης