Τον Ηρακλή Κηφισιάς θα ενισχύσει φέτος η Πένυ Ρόγκα, καθώς έμεινε ελεύθερη από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκε την προηγούμενη τριετία. Η ικανότατη λίμπερο επιστρέφει στην ομάδα των βορείων προαστίων ύστερα από πέντε χρόνια για να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ στο φιλόδοξο σύλλογο.

«Μετά από πέντε χρόνια ήρθε η στιγμή να επιστρέψω στον Ηρακλή Κηφισιάς. Είχα φύγει με τις καλύτερες αναμνήσεις και επιστρέφω με διάθεση και έτοιμη να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της» δήλωσε η Ρόγκα για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Την μπλε φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς θα ξαναφορέσει η Πέννυ Ρόγκα (Ημ.γεν. 4/7/1987) καθώς συμφώνησε με την διοίκηση του συλλόγου και προστέθηκε στην φαρέτρα του Σπύρου Χουντουμάδη. Με την επιστροφή του συλλόγου στην Α1 επιστρέφει και η διεθνής λίμπερο που με τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε, φορώντας την μπλε φανέλα, την περίοδο 2011-2012 αναδείχτηκε ως ένα από τα καλύτερα λίμπερο του πρωταθλήματος και πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης