Με στόχο να αποσπάσει επιτέλους ένα θετικό αποτέλεσμα, έστω και για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας, η εθνική χάντμπολ των ανδρών ολοκληρώνει απόψε (19.00) τα εντός έδρας παιχνίδια της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, υποδεχόμενη στη Θεσσαλονίκη την Ολλανδία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν έχει φυσικά ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ (για την ακρίβεια είναι οριστικά τελευταίο στον όμιλο), ενώ αντίθετα οι «οράνιε» προπορεύονται στην κατάταξη με έξι βαθμούς και με νίκη στο «Σπίτι του Χάντμπολ» θα βρεθούν πολύ κοντά στην κατάληψη της πρώτης θέσης. Βασικό μέλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γραμματικό είναι να βελτιώσει η ελληνική ομάδα την αγωνιστική της εικόνα και να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει κάτι καλό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα, ο οποίος θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3, θα είναι οι Λευκορώσοι Ναμποκάου και Κούλικ.

Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί τον Οκτώβριο στο Ρότερνταμ, στην πρεμιέρα των προκριματικών, με την Ολλανδία να παίρνει εύκολα τη νίκη με 29-20.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης