Ο Διομήδης Άργους «καπάρωσε» το Σάββατο την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 χάντμπολ των ανδρών, μετά τη νίκη του με 28-24 επί του Φίλιππου Βέροιας στο ντέρμπι κορυφής, και μάλιστα εξασφάλισε και μία σημαντική βαθμολογική διαφορά ενόψει της Β΄ φάσης, που τον καθιστά μεγάλο φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Τα φετινά κατορθώματα των ανανεωμένων «λύκων» έχουν ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Λοΐζο, τουλάχιστον κατά την άποψη των προπονητών της Handball Premier, οι οποίοι ανέδειξαν τον διεθνή τερματοφύλακα MVP της αγωνιστικής, για πέμπτη φορά τη φετινή περίοδο! Ο 26χρονος γκολκίπερ έλαβε στη σχετική ψηφοφορία επτά ψήφους, έναντι τεσσάρων του Δημήτρη Τζηρά του Ποσειδώνα Λουτρακίου και μίας του Χριστόδουλου Μυλωνά του Διομήδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Την διάκριση αυτή την αφιερώνω στους γονείς μου και σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας» σχολίασε ο Λοΐζος στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης