Συνέντευξη στο «ESPN» παραχώρησε την Πέμπτη ο Λιονέλ Μέσι, όπου μίλησε για την αγωνιστική καθίζηση της Μπαρτσελόνα στα τελευταία της παιχνίδια, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ήρθε η ώρα να ξυπνήσει η ομάδα του, εν όψει του επαναληπτικού με τη Μίλαν.

«Είναι πολλοί αυτοί, από πέρυσι, που περίμεναν να χάσουμε για να βγουν και να πουν ότι η Μπαρτσελόνα τελείωσε. Γι’ αυτό ακριβώς πρέπει να είμαστε δυνατοί», είπε αρχικά ο αστέρας των «μπλαουγκράνα» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Όλα ξεκίνησαν στο Μιλάνο με την ήττα μας εκεί και αυτό που έρχεται μπορεί να είναι το παιχνίδι που θα μας ξυπνήσει. Ξέρουμε καλά ότι είναι δύσκολο εξαιτίας του 2-0 αλλά είμαστε σε θέση να κάνουμε ότι και εκείνοι στο πρώτο ματς και να το γυρίσουμε. Απλό δεν είναι αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε».

Ερωτηθείς για την αντίδραση που μπορεί να έχει η Μπαρτσελόνα μετά τις ήττες από Μίλαν και Ρεάλ, ο Αργεντινός τόνισε: «Ο διακόπτης κατεβαίνει μετά από άσχημα αποτελέσματα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξυπνήσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση. Να κάνουμε ότι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, αυτό είναι που μας λείπει».

Τέλος, αναφορικά με όσα ακούγονται για ανάγκη ανανέωσης στην ομάδα, σχολίασε: «Σε αυτή την ομάδα τα πράγματα είναι απλά. Χάνεις δύο ματς, έρχεται καταστροφή. Νικάς σε δύο ματς, όλοι το θεωρούν φυσιολογικό. Δεν γίνεται να μιλάμε για ανανέωση σε μία ομάδα που οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης