Ο Γιώργος Πρίντεζης κατέθεσε την άποψή του για τον σημερινό ημιτελικό του Final-4 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ο περσινός τελικός ανήκει στο παρελθόν και ότι πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φτάσουν σε νέα νίκη κόντρα στους Ρώσους.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά πιστεύουμε πως έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά και θα είμαστε έτοιμοι» τόνισε στην τηλεόραση της Ευρωλίγκας ο Πρίντεζης και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με την ΤΣΣΚΑ ανήκει στο παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας μια διαφορετική σεζόν, ένα νέο Final 4. Θα αρχίσουμε από το μηδέν. Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ είναι καλύτερη από πέρυσι και πιο έτοιμη. Κι εμείς πιστεύω πως είμαστε πιο έτοιμοι».

Για τους ψηλούς της ΤΣΣΚΑ σχολίασε: «Πιστεύω πως σε αυτό το επίπεδο δεν μετρούν τόσο οι παίκτες όσο η ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ έχει πολλούς καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, όμως οι ομάδες κερδίζουν. Εμείς παίζουμε ως ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να δείξουμε».

Κλείνοντας μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας: «Δεν έχεις πολύ χρόνο να ετοιμάσεις κάποια πράγματα στην τελευταία προπόνηση. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πράγματα από τις προηγούμενες μέρες, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, είδαμε τι θέλει να κάνει η ΤΣΣΚΑ και όλα εξαρτώνται από τη μέρα και το ένστικτο των παικτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης