Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ θα παίξει στο παιχνίδι της Ρεάλ με την Βιγιαρεάλ, όμως ο Ιταλός ξεκαθάρισε ότι δεν είναι σε θέση να πει αν θα τον ξεκινήσει από την αρχή.

Ο Ουαλός έγινε στα τέλη Αυγούστου η ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς η «μερένχες» κατέβαλαν σχεδόν 100 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Τότεναμ, όμως υπάρχουν ερωτηματικά για τη φυσική του κατάσταση, δεδομένου ότι δεν ακολούθησε την προετοιμασία της πρώην ομάδας του, ούτε αγωνίστηκε καθόλου στα πρώτα ματς της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η προετοιμασία του δεν ήταν η φυσιολογική, όμως η φυσική του κατάσταση δεν είναι κακή. Θα ταξιδέψει μαζί μας και θα παίξει, αλλά δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει», δήλωσε ο Αντσελότι, που αποκάλυψε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Μπέιλ ως δεξί εξτρέμ.

Ο Ιταλός τεχνικός επιφύλαξε και άλλες ειδήσεις στη συνέντευξη Τύπου, όπου προανήγγειλε την επιστροφή του Ικερ Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, όχι όμως στο πρωτάθλημα, αλλά στον επερχόμενο αγώνα του Champions League με τη Γαλατάσαραϊ.

Ο προπονητής της Ρεάλ ρωτήθηκε και για την παραχώρηση του Μεσούτ Οζίλ στην Αρσεναλ και είπε ότι ο ίδιος ο Γερμανός μέσος επιδίωξε να φύγει από το «Μπερναμπέου», επειδή θεωρούσε ότι με την απόκτηση του Μπέιλ και του Ισκο ο συναγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα θα ήταν πολύ αυξημένος. «Κανένας παίκτης δεν φεύγει από τη Ρεάλ αν δεν το θέλει ο ίδιος. Ηταν μία τεχνική απόφαση. Δεν νομίζω ότι μας λείπει κάτι. Του εύχομαι καλή τύχη», τόνισε ο Αντσελότι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αγωνιστικά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ίσκο ξεπέρασαν κάποιους μικροτραυματισμούς και θα αγωνιστούν κανονικά αύριο, ενώ ο Ιγνάθιο Φερνάντεθ, που την Τρίτη έκανε ντεμπούτο στην εθνική Ισπανίας στο φιλικό με τη Χιλή, θα ξεκινήσει απέναντι στη Βιγιαρεάλ καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς απουσιάζουν οι τραυματίες Μαρσέλο και Κοεντράο.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης