Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η Λίβερπουλ. Οι «ρεντς» έχουν κάνει τραγικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και, μετά τη νέα ήττα τους με 2-0 από την Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μόλις έναν πόντο.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης με τους «κανονιέρηδες», δεν δίστασε να δηλώσει πως η ομάδα του δεν ενισχύθηκε δεόντως, ωστόσο επεσήμανε ότι θα παλέψει με το υπάρχον υλικό για το καλύτερο δυνατό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα, δεν μπορώ να τους κατηγορήσω. Η ομάδα μου έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δεν μπορώ να κακολογήσω τους παίκτες, είναι αφοσιωμένοι και παίζουν με πάθος» δήλωσε και πρόσθεσε: «Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Πάντως, πιστεύω πως θα βελτιωθούμε κι έχουμε να δούμε πολλά καλά πράγματα από αυτήν την ομάδα. Περίμενα πως θα έχουμε δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν. Έχω εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο δουλεύω και πιστεύω πως σύντομα θα παρουσιάσουμε το πρόσωπο που πρέπει».

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στη μη επαρκή μετεγγραφική ενίσχυση της Λίβερπουλ, επεσήμανε: «Ξέραμε πως θέλαμε ενίσχυση, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πια. Θα επανεξετάσουμε τα πράγματα τον Ιανουάριο. Πλέον δεν έχει σημασία, η μετεγγραφική περίοδος τελείωσε και κοιτάζουμε τι μπορούμε να κάνουμε με τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα. Δεν είμαι εδώ για να κλαφτώ, είμαστε αυτοί που είμαστε».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης