Το συμβόλαιο του Νταβίντ Φουστέρ με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι, εντούτοις σε συνέντευξή του στο Novasports.gr ο Ισπανός άσος εξέφρασε την επιθυμία του να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες.

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» παράλληλα μίλησε για τη νέα… ομάδα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο προσεχή ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φετινή ομάδα και τις διαφορές που έχει από την περυσινή: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Η ομάδα τώρα έχει αρχίσει να κυλάει και να βρίσκει τον ρυθμό της. Πιστεύω πως ακόμη δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Πιστεύω πως είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα φέτος. Οι μετεγγραφές έχουν βοηθήσει πολύ. Είναι πετυχημένες με βάση όσα έχω δει. Έχει γίνει ένα καλό σύνολο. Αν και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, πάντα θα προσπαθούμε να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες. Αλλά πιστεύω πως αυτή η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και θα δούμε μέχρι πού μπορεί να φθάσει. Έχω πολλές προσδοκίες».

Για τον χρόνο που χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι»: «Είναι αλήθεια πως χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας. Ξεκινώντας απ’ τον προπονητή, γιατί είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει αλλάξει φέτος. Όλα τα καινούργια πρόσωπα χρειάζονται λίγο χρόνο για να εγκλιματιστούν στα καινούργια δεδομένα. Όμως, πιστεύω πως, όταν θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, η ομάδα θα καταφέρει ν’ αποδώσει το μέγιστο».

Για τη δική του αγωνιστική κατάσταση λόγω του τραυματισμού που είχε
: «Ναι, δυστυχώς είχα την ατυχία να χάσω σχεδόν όλη την προετοιμασία. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στη διαδικασία να βρω τη φόρμα μου σε ποσοστό 100%. Μου λείπει, ακόμη, λίγο. Αλλά κάθε μέρα είμαι και καλύτερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς με τον Λεβαδειακό: «Ο Λεβαδειακός είναι μία ομάδα που τα πήγε πάρα πολύ καλά πέρυσι. Το σημαντικότερο είναι πως κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία ύστερα από πολλές δυσκολίες. Αυτό αποδεικνύει πως είναι μία ομάδα που έχει δύναμη. Μπόρεσα να δω το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχει μερικούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο. Πιστεύω πως θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης