Ο Χουάν Μάτα δήλωσε πως θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του Europa League με την Τσέλσι. O Ισπανός μέσος τόνισε ότι μετά την κατάκτηση του Champions League επιθυμεί να βάλει ακόμα ένα τρόπαιο στο παλμαρέ του.

«Πέρυσι κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα ήταν πολύ όμορφο να κατακτήσω και το Γιουρόπα Λιγκ φέτος. Θα εμπλουτίσω τη συλλογή μου με τρόπαια, κάτι που με κάνει, εκτός από χαρούμενο, περήφανο για όσα έχω πετύχει. Δεν το κρύβω πως όλοι στην Τσέλσι θέλουμε ακόμα έναν ευρωπαϊκό τίτλο και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κατακτήσουμε. Έπειτα από τη νίκη μας με 2-1 στην έδρα της Βασιλείας, οι πιθανότητές μας να προκριθούμε στον τελικό είναι πολλές και μετά θα απομένει ακόμα ένα βήμα για το κύπελλο» είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σημαντικό για την ομάδα να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια στην Πρέμιερ Λιγκ και να καταφέρουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Οι ευρωπαϊκοί αγώνες δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν, ούτε να απορροφήσουν όλη την ενέργειά μας, αφού οι στόχοι που μας έχουν απομείνει είναι δύο: το ευρωπαϊκό κύπελλο και η κατάληψη της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα. Θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο αν εκπληρώσουμε αμφότερους τους στόχους μας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης