Ο Εδουάρδος Καρρέρ επιβεβαίωσε τις επαφές τόσο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και τον Κωνσταντίνο Κοτσάτο, για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον τελευταίο, στις επικείμενες εκλογές της Ερασιτεχνικής (9 Ιουνίου).

«Κατ’ αρχάς πρέπει να πω ότι με την ΑΕΚ είμαι πολύ στενοχωρημένος και αναφέρομαι στις καταστάσεις που έχουμε βιώσει. Αυτή την στιγμή το σκέφτομαι αν θα είμαι υποψήφιος. Είναι αλήθεια πως έχει μιλήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος είναι φίλος μου και μου έχει ζητήσει να βρίσκομαι μέσα σε αυτή την προσπάθεια. Εξίσου άριστες σχέσεις έχω και με τον κ. Κοτσάτο. Περιμένω να δω κάποια πράγματα και τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω οριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα πάντως αν ο κ. Κοτσάτος ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο και έχει το όνομα μου μέσα, θα έχω δώσει και την έγκριση μου. Αν τελικά αποφασίσω να ασχοληθώ θέλω να είμαι σίγουρος για να αφοσιωθώ στην Ερασιτεχνική και δεν θα ανεχθούμε οποιεσδήποτε παρεμβάσεις από κανέναν. Και το 2005 είχαν πει πως δεν θα κάνουν παρεμβάσεις και είδαμε τι έγινε», δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το αν υπάρχουν κάποιες σκέψεις για την επόμενη ημέρα της Ερασιτεχνικής και το πλάνο λειτουργίας, είπε: «Σίγουρα υπάρχει πλάνο. Εγώ δεν θεωρώ ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν όλα από το μηδέν.

Δεν θέλω να τα ισοπεδώσω όλα, γιατί ήδη υπάρχουν κάποιες βάσεις. Δηλαδή τα τμήματα είναι σε καλό επίπεδο. Το χάντμπολ είναι πρωταθλητές, το γυναικείο επίσης πρωταγωνιστούν. Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι κυρίως η νοοτροπία». Τέλος, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο εφόσον τελικά κατεβεί στις εκλογές να είναι και αυτός ο άνθρωπος που θα αναλάβει την ευθύνη για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ, λέγοντας: «Πιθανόν. Όλα είναι ανοιχτά».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης