Ολοκληρώθηκε σήμερα η εκχώρηση του χρέους του Ψωμιάδη από την ΑΕΚ στο Δημόσιο και έτσι το μόνο που απομένει είναι η διαγραφή της ΠΑΕ από τα Μητρώα.

Από τις 28 Απριλίου έχει υπογραφεί η σύμβαση της Ένωσης με το Δημόσιο για την εκχώρηση του χρέους Ψωμιάδη, ωστόσο στις 5 Μαΐου ξεπεράστηκε το πρόβλημα που προέκυψε με το χαρτόσημο και η διαδικασία συνεχίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το aek1924.gr στις 12 Μαΐου πέρασε από τη Βουλή η συμπληρωματική τροπολογία, η οποία διευκρίνιζε ότι κατάργηση του χαρτοσήμου έχει αναδρομική ισχύ, προκειμένου να μην υπάρξουν νομικά κενά και όλα πήραν ξανά το δρόμο τους.

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ πήραν τη δημοσίευση της νέας ρύθμισης, την κατέθεσαν στην Εφορία και, όπως προαναφέραμε, σήμερα επιδόθηκε στον Μάκη Ψωμιάδη, στις φυλακές του Κορυδαλλού, η κοινοποίησε της συμφωνίας της ΑΕΚ με το Ελληνικό Δημόσιο.

Αυτόματα το Κράτος έχει το δικαίωμα να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα που είχε ξεκινήσει η ΑΕΚ εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως εκ τούτου αυτό που απομένει πλέον είναι οι άνθρωποι της Ένωσης να πάρουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο έγγραφο και να «τρέξουν» οι διαδικασίες για τη διαγραφή της ΠΑΕ από τα Μητρώα Α.Ε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης