Άγνωστη έχει γίνει η λέξη «ηρεμία» στην ΑΕΚ. Μετά την κόντρα ξέσπασε μεσοβδόμαδα ανάμεσα στον Λίνεν και τους Κατίδη και Μπουγαΐδη, ακόμη ένα επεισόδιο ήρθε να ταράξει το κλίμα των «κιτρινόμαυρων», παραμονές του αυριανού (19:30) αθηναϊκού «clasico» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστής αυτού ήταν ο Φουρτάδο. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- χτύπησε ηθελημένα τον Κορδέρο κι έμεινε εκτός αποστολής στη συνέχεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης «5-2» για την κυκλοφορία της μπάλας, ο Ισπανός μπήκε δυνατά σε μια φάση με τον Φουρτάδο κι εκείνος φέρεται να τον χτύπησε με μπουνιά στο πρόσωπο.

Αμέσως μπήκαν στην μέση οι υπόλοιποι παίκτες και απομάκρυναν τον πρώην στράικερ της Παναχαϊκής, που εν τέλει έμεινε εκτός αποστολής, λόγω αυτής του της ενέργειας.

Εν τω μεταξύ από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζε με άδεια ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται, καθώς είναι τιμωρημένος.

Ο Γερμανός θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του τραυματία Βαλεντίνου Βλάχου, ενώ οι «κόντρες» που ξέσπασαν μεσοβδόμαδα με τους Κατίδη και Μπουγαϊδη δεν επηρέασαν την τελική κρίση του, αφού ενόψει ενός τόσο κρίσιμου αγώνα, συμπεριέλαβε και τους δύο στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες που συνθέτουν την 18άδα της Ενωσης είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κορδέρο, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Σταματής, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Ανάκογλου, Μπουγαΐδης, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης