Ο Ρίο Φέρντιναντ κλήθηκε εκ νέου στην εθνική Αγγλίας για τις προσεχείς αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει 81 διεθνείς συμμετοχές, δεν έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο από τον Ιούνιο του 2011, ενώ ο προπονητής των «τριών λιονταριών», Ρόι Χότζσον, τον αγνόησε στις επιλογές του για την τελική φάση του EURO 2012, κάνοντας τότε λόγο για μια «ποδοσφαιρική απόφαση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, η απόφαση του Τζον Τέρι να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δημιούργησε… κενά στο κέντρο της άμυνας της εθνικής Αγγλίας, με αποτέλεσμα ο Χότζσον να αποφασίσει την επιστροφή του Φέρντιναντ.

Εν τω μεταξύ, στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος συμπεριλήφθηκε και ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ, Μάικλ Ντόσον, ενώ επιστρέφει ο -άλλοτε τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Γουέστ Μπρομ- Μπεν Φόστερ, ύστερα από την πρόσφατη απόφασή του να θέσει εαυτόν στη διάθεση της εθνικής Αγγλίας.

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης