Για το παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στην Καβάλα, στην Καλαμίτσα, μίλησε ο Ντουάιτ Θορν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του. Όπως τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση, ωστόσο εκτός από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, το Περιστέρι μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο.

«Πρόκειται για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς. Πλέον έχουμε ξεχάσει το ατυχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπου θέλω να επισημάνω την εκπληκτική παρουσία του κόσμου μας. Στο ματς με την Καβάλα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο. Από εκεί και κάτω όμως δεν υπάρχει ομάδα… άτρωτη. Στόχος μας είναι να μπούμε δυνατά από την αρχή και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας διεκδικώντας τη νίκη μέχρι τέλους», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και αναφέρθηκε σε προσωπικό επίπεδο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία ματς δεν έχω βοηθήσει την ομάδα όσο μπορώ. Οφείλω να βελτιωθώ και να παρουσιάσω το καλό μου πρόσωπο ώστε να συνεισφέρω στο σύνολο, αρχής γενομένης από το προσεχές παιχνίδι με την Καβάλα».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Τζίμης Κουστένης δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό Λάμπρο Βλάχο, ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης