Αποφασισμένος να συγκρουστεί με το… σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου δηλώνει ο Γιάννης Αλαφούζος. «Θα πολεμήσουμε μέχρι τελικής πτώσεως την παράγκα. Αρχίσαμε κάτι και στόχος είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι θέσεις μας θα γίνουν γνωστές» ανέφερε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στη «Sportday».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έχει ζητήσει από τους νομικούς της ΠΑΕ (Κάρμη, Μπαλωμένου) να βρουν παραθυράκι νομικής παρέμβασης του «τριφυλλιού», δίχως να κινδυνέψει με τιμωρία η ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τραπέζι έχουν πέσει αρκετές προτάσεις: αρκετοί οπαδοί έχουν ζητήσει από τον πρόεδρο της ΠΑΕ την αποχώρηση της ομάδας από το Πρωτάθλημα! Ωστόσο, όλοι εντός της διοίκησης συμφώνησαν ότι είναι μια ακραία ενέργεια που δεν οδηγεί πουθενά…

Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας με άλλες ΠΑΕ που έχουν παράπονα από τις συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος, μέχρι και το σενάριο δημιουργίας νέας λίγκας με αυτές. Επίσης ακραίο, αφού το νέο Πρωτάθλημα δεν θα έχει καμία υπόσταση και δεν θ’ αναγνωρίζεται από καμία επίσημη αρχή.

Τέλος, προτάθηκε να πάψει να στέλνει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες του στην Εθνική, κάτι επίσης που είναι εκτός κανονισμών και προβλέπει ποινές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γενικά, τα χέρια των πρασίνων είναι δεμένα, αφού το περίφημο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου δεν επιτρέπει ελιγμούς.

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος λέει ότι θα το πάει στα άκρα και όπου βγει…

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης