Μονόδρομο χαρακτήρισε ο Τζαμέλ Αμπντούν τη νίκη για τον Ολυμπιακό στον αγώνα της Τετάρτης με τη Μονπελιέ στη Γαλλία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αλγερινός άσος των «ερυθρολεύκων», μιλώντας σε ιστοσελίδα της Γαλλίας, στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης για τους Πειραιώτες, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «… είναι ένα παιχνίδι που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χάσουμε. Ξέρουμε ότι θα είναι μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τουλάχιστον την τρίτη θέση στον όμιλο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ έχουν πολύ μεγάλες διαφορές. Η Μονπελιέ μετά την αποχώρηση του Ζιρού αποδυναμώθηκε, αλλά στις δύο πρώτες αγωνιστικές έκαναν πολύ καλά παιχνίδια με Άρσεναλ και Σάλκε. Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα την Τετάρτη» πρόσθεσε.

Για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, ο Αμπντούν είπε: «Η δύναμή μας είναι ότι έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη, ειδικά την περασμένη σεζόν. Η μόνη αδυναμία είναι ότι πολλοί παίκτες μας δεν έχουν εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσον αφορά στο ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα, ανέφερε: «Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά και έχουμε μόνο νίκες στους πρώτους επτά αγώνες. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι πιο εύκολο από πέρυσι, που, παρά το ότι βρισκόμασταν πίσω με πέντε πόντους, ξέραμε ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε τον τίτλο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την παρουσία του στην Ελλάδα, αλλά και κατά πόσο επηρεάζει η κρίση τις ομάδες, σχολίασε: «Στον Ολυμπιακό πληρωνόμαστε πάντα στην ώρα μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είμαι στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και σε μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Όσον αφορά στην οικονομική κρίση, δεν τη βιώνω στην Αθήνα, γιατί δεν μένω σε περιοχή όπου υπάρχει πρόβλημα».

Για το γεγονός ότι δεν τον κάλεσε ο προπονητής στην εθνική ομάδα της Αλγερίας, είπε: «Υπάρχει προπονητής και αυτός είναι που αποφασίζει ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Εγώ σέβομαι την απόφασή του».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης