Για το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ζοάν Βερδού, ο οποίος ως γνωστόν έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό, μίλησε ο μάνατζερ του Καταλανού μέσου, Μάχικο Ντίαθ στο πρακτορείο ειδήσεων «La Xarxa».

Ο Ισπανός ατζέντης αρχικά τοποθετήθηκε για τα όσα καταλογίζουν στον πελάτη του οι ιθύνοντες της Εσπανιόλ: «Ο Βερδού δεν είναι φιλοχρήματος όπως τον κατηγόρησε ο πρόεδρος της Εσπανιόλ. Το θέμα δεν ήταν οικονομικό, δεν έγινε ποτέ πρόταση αύξησης κατά 20%, όπως είπε ο πρόεδρος. Αντιθέτως ο Βερδού δεχόταν μείωση 70% σε σχέση με όσα είχαμε συμφωνήσει αρχικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτή την υποχώρηση ζητούσαμε πενταετές συμβόλαιο και στη συνέχεια τέσσερα συν ένα. Μας είπαν για δύο χρόνια και μετά έβαλαν οψιόν και για τρίτο. Δεν τα βρήκαμε, δεν το δεχτήκαμε, παρότι η Βερδού ήθελε να μείνει στην Εσπανιόλ».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στις προτάσεις που έχει ο Καταλανός άσος, τόνισε: «Υπάρχει μια θεαματική προσφορά από τον Ολυμπιακό, αλλά ο Ζοάν εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστος. Είναι δύσκολο να φύγει από την Ισπανία αλλά αν το κάνει θα πάει στην Ελλάδα. Έχει κι άλλες προτάσεις που τον ικανοποιούν στο οικονομικό κομμάτι αλλά όχι στο αθλητικό».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βερδού αναμένεται να απαντήσει οριστικά στον Ολυμπιακό το πιθανότερο την Παρασκευή (21/06) .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης