Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής στη Super League παρέλαβε σήμερα ο Στέφανος Αθανασιάδης, χαρακτηρίζοντας το τέρμα που σημείωσε απέναντι στον Άρη ως ένα από τα καλύτερα που έχει πετύχει.

Παράλληλα, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, επεσήμανε πως αν η ομάδα του παίξει όπως στο ντέρμπι με τους «κίτρινους», τότε θα καταφέρει να νικήσει στο «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο 24χρονος στράικερ:

Για το γκολ που πέτυχε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι από τα πιο όμορφα γκολ που έχω πετύχει και μακάρι να έρθουν και άλλα».

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και, αν είμαστε αποφασισμένοι όπως με τον Άρη, θα πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: «Είχαμε σημαντικές απουσίες και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως θα έχουμε και σε αυτό, αλλά όποιος και να παίξει πιστεύω θα ανταποκριθεί».

Για το γεγονός ότι έχασε κάποια τετ α τετ στα προηγούμενα ματς: «Είναι πιο εύκολο για μένα να σκοράρω με μία επαφή. Αυτό δείχνουν και τα γκολ που έχω πετύχει. Στα τετ α τετ δουλεύω στην προπόνηση».

Για το κλίμα στην ομάδα μετά τα θετικά αποτελέσματα
: «Είμαστε πολύ καλά και μετά τη νίκη με τον Άρη η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Μακάρι να συνεχίσουμε με νίκη και στο αυριανό παιχνίδι».

Για τον προσωπικό του στόχο σε ό,τι αφορά στα γκολ που θα πετύχει: «Έχω δηλώσει ότι θέλω να ξεπεράσω σε αριθμό τα περσινά γκολ. Μακάρι να έρθουν και άλλα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης