Την τελευταία του προπόνηση πριν από το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Super League, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός και στη συνέχεια ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή.

Ο Ισπανός στο σημερινό πρόγραμμα έριξε το βάρος στην τελική προσπάθεια, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην τακτική, δουλεύοντας επάνω στις στημένες φάσεις, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν και δίτερμα, δουλεύοντας τη στρατηγική και την ανάπτυξή τους μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την αμυντική και επιθετική λειτουργία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Μίτσελ για να αποτελέσουν την αποστολή της ομάδας είναι οι: Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας και Βλαχοδήμος.

Εκτός έμειναν οι Φουστέρ, Λυκογιάννης αλλά και οι Μοντέστο, Ντιακιτέ, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να προπονηθούν σήμερα. Ο πρώτος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και αποχώρησε, για να κάνει θεραπεία, ενώ ο δεύτερος, λίγο πριν από τις στημένες φάσεις, ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης