Σε μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του προχώρησε ο Φοίνικας Σύρου, καθώς ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Γερμανού ακραίου, Σεμπάστιαν Κράουζε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει τη συμφωνία της για ένα χρόνο με τον Γερμανό αθλητή Sebastian Krause. Ο Krause έχει γεννηθεί στις 16-10-1989, αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και έχει ύψος 2.03μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την SCC Berlin όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2006, την διετία 2006-2008 ήταν στην Olympia Berlin.

Από το 2008 έως το 2010 φορούσε τη φανέλα της Netzhoppers Konigs Wusterhausen, τη σεζόν 2010-2011 επέστρεψε στην SCC Berlin, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδου ήταν στην Netzhoppers KW-Bestensee. Παράλληλα έχει φορέσει 6 φορές τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας και ήταν στην προεπιλογή της για το πρόσφατο World League.

Με την προσθήκη του Γερμανού ακραίου, το ρόστερ του Φοίνικα αριθμεί ήδη οκτώ παίκτες, καθώς υπενθυμίζεται ότι έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους οι Τσέργας, Κουρνέτας, Θάνος, Σουλτανόπουλος και έχουν αποκτηθεί οι Γκαράς, Ματσακόν και Τακουρίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης