Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα ένα χρόνο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο κεντρικός αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα βοηθήσει στην προσπάθεια του Ντέιβιντ Μόγιες.

«Είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Ποιος δεν θα ήθελε να παίζει σε αυτή τη φανταστική ομάδα, μπροστά σε 75.000 οπαδούς κάθε βδομάδα; Είναι ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι χαρούμενος που συνεχίζει. Τώρα μπορώ πλήρως να αφοσιωθώ στην καριέρα μου στο σύλλογο. Είναι μια σπουδαία ομάδα και τώρα προχωράμε σε μια νέα εποχή για το σύλλογο, κάτι που είναι συναρπαστικό. Συναντήθηκα με τον Ντέιβιντ και πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω με αυτόν και να κερδίσω πολλά τρόπαια με ένα πραγματικά σπουδαίο κλαμπ», δήλωσε ο Φέρντιναντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντέιβιντ Μόγιες ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο για όλους το ότι ο Φέρντιναντ είχε μια από τις καλύτερες σεζόν του στο σύλλογο και νομίζω ότι ακόμα και έξω από την ομάδα μπορείς να δεις το πόσο σημαντικός χαρακτήρας είναι ο Ρίο για τα αποδυτήρια, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψε νέο συμβόλαιο και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης