Μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο της ΑΕΚ, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων της «Ένωσης» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Ο έμπειρος τεχνικός, μάλιστα, με δηλώσεις του στο Contra.gr, επιβεβαίωσε ότι άνθρωπος του «δικέφαλου» ήρθε σε επαφή μαζί του, εκφράζοντάς του το ενδιαφέρον της ομάδας προς το πρόσωπό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από χθες (Σάββατο 29/09) το βράδυ έχω μάθει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο» ανέφερε αρχικά ο Έλληνας προπονητής, που εν συνεχεία παραδέχθηκε ότι είναι ανοιχτός να συζητήσει για πιθανή συνεργασία του με την «Ένωση», εφόσον του γίνει επίσημη κρούση: «Θα συζητήσουμε με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας. Θα πρέπει όμως πρώτα να ενημερωθώ για τα δεδομένα αυτής».

Στην ερώτηση αν υπάρχουν προτάσεις και από άλλες ομάδες, τόνισε: «Υπήρχαν προτάσεις. Η τελευταία πριν από δέκα ημέρες. Αυτήν την ώρα που μιλάμε όμως, υπάρχει μόνο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ».

Συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ 

Μάλιστα, το απόγευμα της Κυριακής, ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο sport-fm.gr, αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατεβαίνω στην Αθήνα το απόγευμα, για να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ» δήλωσε ο 59χρονος τεχνικός, αλλά δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν έχω να πω αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο. Μου εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούμε, αλλά φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες. Θα πούμε περισσότερα το βράδυ».

«Τέλος» κι επίσημα ο Βλάχος

Υπενθυμίζεται ότι, από το πρωί της Κυριακής, αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την «Ένωση» ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου, πληρώνοντας το… μάρμαρο για το κακό ξεκίνημα της ομάδας στη φετινή Super League.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Βλάχο, τον ευχαριστεί για την προσπάθειά του σε μια πολύ δύσκολη εποχή για την ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Εμμένει στην απόφασή του για αποχώρηση ο Μαύρος

Με δήλωσή του στο Novasports.gr, ο  Θωμάς Μαύρος ξεκαθάρισε ότι εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, μετά την απόφαση του Δ.Σ της ΑΕΚ για απομάκρυνση του Βλάχου, χωρίς καν να ερωτηθεί πρώτα.

«Ισχύει αυτό που σας είπα και χθες το βράδυ. Έχω αποφασίσει να παραιτηθώ κι αυτό θα κάνω. Δεν έχω σκοπό να μιλήσω σε κάποιον και να τον ενημερώσω ότι παραιτούμαι. Το πρωί της Δευτέρας θα στείλω με φαξ την παραίτησή μου στην ΠΑΕ».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης