Ο αποκλεισμός από την Γουίγκαν – που έθεσε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο την Μάντσεστερ Σίτι – έχει σοκάρει όλη την Ευρώπη. Ασφαλώς, τα φώτα και η πίεση έχουν πέσει πάνω στον Μανουέλ Πελεγκρίνι και τους ακριβοπληρωμένους άσους που έχει στο ρόστερ του.

Ο Σαμίρ Νασρί μέσω του λογαριασμού του, στο Twitter, θέλησε ν’ απολογηθεί από τους φίλους της Σίτι, γράφοντας: «Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς μας για την εμφάνιση και την ήττα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης και στο Πρωτάθλημα πλέον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την σειρά του ο Βινσέντ Κομπανί άφησε, έστω και έμμεσα μια πιο αισιόδοξη νότα, γράφοντας στο Τwitter: «Αν θα πρέπει να διδαχτούμε κάτι από το παιχνίδι με την Γουίγκαν, είναι πως στο ποδόσφαιρο, τίποτε δεν είναι αδύνατο και είναι σημαντικό να το σκεφτόμαστε ενόψει του αγώνα που έχουμε μπροστά μας (σ.σ Μπαρτσελόνα)».

Ο Πελεγκρίνι στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε πως «δεν μπορεί να χάνουμε από την Γουίγκαν στην έδρα μας. Ωστόσο, η Γουίγκαν έπαιξε καλά κι έξυπνα και δικαιούταν να προχωρήσει. Εμείς θα πρέπει ν’ αντιδράσουμε και να προσπαθήσουμε πρώτα απ΄όλα να συνεχίσουμε στο Champions League. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης