Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε ο Λάρι Ντρου. Ο προπονητής των Μπακς τόνισε ότι ο 19χρονος φόργουορντ έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του ΝΒΑ και έχει δείξει ότι ανήκει στον «μαγικό κόσμο».

«Πάντα έλεγα ότι αυτό το παιδί θα εξελιχθεί πολύ πιο γρήγορα παίζοντας παρά μένοντας στον πάγκο. Χαίρομαι που τον βλέπω να προσπαθεί να κάνει το καλύτερο στο χρόνο που έχει. Είναι από τους παίκτες που όταν δεν σκοράρει κάνει άλλα πράγματα που επηρεάζουν ένα ματς. Διακρίνω πως αποκτά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μαθαίνει κάθε μέρα και περισσότερα και αντιλαμβάνεται όλο και καλύτερα το παιχνίδι. Φέρνει κάτι μοναδικό στην ομάδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ένας από τους πιο αθλητικούς παίκτες μας, είναι πολύ… μακρύς και μπορεί να πασάρει, να παίξει άμυνα, να πάρει ριμπάουντ, να κάνει τάπες… πολλά πράγματα. Είναι μόλις 19 ετών και δείχνει να έχει προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον, κάτι που δεν καταφέρνουν πολλοί μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες. Ο Γιάννης πιστεύω πως έχει αποδείξει σε όλους ότι ανήκει στο ΝΒΑ», τόνισε ο Ντρου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης