Μεγάλο «πονοκέφαλο» δημιουργεί στη διοίκηση του Παναθηναϊκού η στάση του Σεμπαστιάν Λέτο, αφού ο Αργεντινός αρνείται να υπογράψει τον διακανονισμό για τα οφειλόμενα και οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να εκτεθούν στον επόμενο έλεγχο της UEFA!

Εάν δεν βρεθεί λύση οι διοικούντες του «τριφυλλιού» είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν όλα τα χρήματα στον 26χρονο επιθετικό, κάτι που στην παρούσα φάση είναι εξαιρετικά δύσκολο, διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια στα ταμεία της ΠΑΕ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως στον Παναθηναϊκό είναι προβληματισμένοι και για την απροθυμία του Λέτο ν’ αλλάξει το υπάρχων συμβόλαιο με το οποίο αμείβεται 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως και το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2014.
Οι «πράσινοι» να θέλουν να το επεκτείνουν για έναν ακόμη χρόνο (μέχρι το 2015), «σπάζοντας» επί της ουσίας τις αποδοχές της επόμενης σεζόν σε δύο χρόνια!

Ο Αργεντινός δεν θέλει να το κάνει για δύο λόγους. Πρώτον γιατί οικονομικά δεν τον συμφέρει και δεύτερον γιατί ήδη σκέφτεται την προοπτική να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα!

Συγχρόνως ο Λέτο φαίνεται να είναι χολωμένος με τον Παναθηναϊκό, όχι με την διοίκηση, αλλά με το ιατρικό επιτελείο, θεωρώντας ότι έγιναν λάθη στην αποθεραπεία του, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή του και να τεθεί νοκ άουτ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη κοντεύει τους δέκα μήνες μακριά από γήπεδα και οι ενδείξεις λένε ότι θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης