Στην αποκάλυψη ότι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει απορρίψει κατά το παρελθόν προτάσεις από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, προχώρησε ο πρώην μάνατζερ του αρχηγού της Γιουβέντους.

Πιο συγκεκριμένα ο Κλαούντιο Πασκουαλίν τόνισε ότι οι δύο ομάδες είχαν προσελκύσει τον Ιταλό μεσοεπιθετικό, μετά τον υποβιβασμό της «βέκια σινιόρα», λόγω του σκανδάλου «Calciopolis», ωστόσο αυτός παρέμεινε πιστός στην ομάδα του Τορίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ντελ Πιέρο είναι Γιουβέντους. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, απέρριψε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα. Το έκανε από αγάπη.

Το μέλλον του πρέπει να είναι Γιουβέντους. Ελπίζω ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι, να μπορέσει να κάνει σωστή απόφαση. Ελπίζω να μπορεί να παίξει ακόμα μία σεζόν και τότε να του δοθεί ένας διευθυντικός ρόλος στην ομάδα.

Η Γιουβέντους θα είναι αλάνθαστη αν τον κρατήσει. Αυτό έγινε και με τον Πάβελ Νέντβεντ επίσης. Ο Ντελ Πιέρο είναι μέρος της ιστορίας της Γιουβέντους, και γι’ αυτό πρέπει να μείνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην ατζέντης του Ντελ Πιέρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης