Με μηδενισμό στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς στη Β΄ Εθνική, αλλά και αφαίρεση δύο βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα απειλούνται ο Πιερικός και η Αναγέννηση Επανομής, σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν άμεσα με τις σημερινές αποφάσεις του Τακτικού Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ της Κατερίνης υποχρεώνεται να καταβάλει άμεσα στον Δημήτρη Τόσκα ποσό 22.680 ευρώ, συν τους τόκους υπερημερίας και 300 ευρώ για δικαστικά έξοδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση χάνει «στα χαρτιά» όλους τους αγώνες της και της αφαιρούνται δύο βαθμοί. Την ίδια ποινή θα υποστεί και η (ήδη υποβιβασμένη στη Γ΄ Εθνική) Αναγέννηση Επανομής, αν δεν καταβάλει άμεσα ποσό 8.133,55 ευρώ, συν 200 ευρώ για δικαστικά έξοδα και τόκους υπερημερίας, στον Γιάννη Ναλμπάντη και 5.338 ευρώ (συν 200 ευρώ δικαστική δαπάνη) στον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε ότι η ΠΑΕ Λάρισα θα πρέπει να εξοφλήσει ποσό 33.858,50 ευρώ (συν τόκους και 300 ευρώ δικαστικά έξοδα) στον Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι σε 20 μηνιαίες δόσεις, ενώ μείωσε την οφειλή της ίδιας ομάδας στον Τουμέρ Μετίν στα 180.000 ευρώ (από 217.000), τα οποία, μαζί με τόκους και 400 ευρώ για δικαστική δαπάνη, θα πρέπει να εξοφληθούν σε 30 μηνιαίες δόσεις. Αν η ΑΕΛ δεν φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της, κινδυνεύει με μηδενισμούς και αφαίρεση τριών βαθμών για κάθε περίπτωση.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης