Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και τη… μεταμόρφωση της ομάδας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χουάν Ρότσα δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος, πάντως, δεν σχολίασε εάν έπρεπε να γίνει νωρίτερα αυτή η αλλαγή!

«Ελπίζω η ποδοσφαιρική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Προτρέπω τους οπαδούς μας να είναι ψύχραιμοι ό,τι κι αν συμβεί στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται θεσμικά και με υπομονή, και όχι με εκδηλώσεις που μπορούν να επιφέρουν την τιμωρία της ομάδας μας. Να μην ξεχνάμε πως κάποιοι μας περιμένουν στη γωνία, αφού τώρα θα είχαμε κανονικά δύο βαθμούς περισσότερους, εάν πέρυσι δεν μας είχαν τιμωρήσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό» δήλωσε ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος δε στον Αργεντινό τεχνικό, πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες αλλά και ο προπονητής κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είναι καταπληκτική η δουλειά που κάνει ο Χουάν και είναι φανερό πως η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από τη στιγμή που ανέλαβε. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο».

Τέλος, για το παιχνίδι, ο 58άχρονος τεχνικός από την πλευρά του τόνισε: «Πάντα πιστεύουμε στη νίκη, αλλά ταυτόχρονα πατάμε και στο έδαφος».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης