Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να κρατήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε για ακόμα μία σεζόν στον Ολυμπιακό και περιμένει πλέον την απάντηση του Βάσκου. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να απαντήσει μετά το Πάσχα και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού πρέπει να λύσει αρχικά το οικογενειακό πρόβλημα, που δεν του επιτρέπει να πει «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού.

«Δική μου γνώμη είναι ότι σύντομα, μέσα στον Απρίλιο, θα έχουμε ευχάριστα νέα. Ο Βαλβέρδε έτσι όπως το βλέπω εγώ, εάν λύσει το οικογενειακό του πρόβλημα, θα φύγει από τον Ολυμπιακό μόνο αν είναι να πάει στην Μπαρτσελόνα. Τότε, θα του πούμε και εμείς μπράβο», είπε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Σάββας Θεοδωρίδης στον «Γαύρο» και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν νομίζω να πάει σε άλλη ομάδα. Άντε να σκεφτόμουν και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, γιατί εκεί είναι το σπίτι του. Ο Ολυμπιακός δεν είναι κανένας μικρός σύλλογος. Είναι μεγάλου βεληνεκούς ομάδα και ο Βαλβέρδε το ξέρει καλά αυτό. Είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ, όπως κι εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Εγώ πάντοτε λέω ότι είναι ο μεγαλύτερος προπονητής που έχει περάσει από την ομάδα μας εδώ και πολλά χρόνια».

Από εκεί και πέρα, αν δε λυθεί το θέμα με τον προπονητή, δε θα προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Πάντως, το συμβόλαιο του Όλοφ Μέλμπεργκ αναμένεται να ανανεωθεί ανεξάρτητα από το αν ο Βάσκος προπονητής παραμείνει στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αντίθετα, τα συμβόλαια των Ιμπαγάσα, Πάντελιτς και Μοντέστο συνδέονται με την παραμονή του 48χρονου προπονητή, ενώ το θέμα του Μακούν εξαρτάται από το αν η Άστον Βίλα ρίξει τις απαιτήσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζήτημα του Ορμπάιθ είναι σε άμεση συνάρτηση με τον Βαλβέρδε, ο Μαρκάνο δύσκολα θα παραμείνει, ενώ ο Καζίμ δεν αναμένεται να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης