Του Μπάμπη Παπαφιλιππάκη

Παρέλαση επωνύμων παρατηρείται και φέτος στο sunset beach, το οποίο βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης.

Κατά καιρούς άνθρωποι της ελληνικής showbiz -και όχι μόνο- του έχουν δείξει προτίμηση για να περάσουν ώρες ξεγνοιασιάς στη μαγευτική παραλία των Αγίων Αποστόλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως το τελευταίο διάστημα αρκετοί (και) από τον χώρο του μπάσκετ επισκέπτονται το sunset beach «φορτίζοντας» τις… μπαταρίες τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τελευταίο τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Ο έμπειρος άσος, που έχει φάει με το… κουτάλι τα παρκέ της Α1 και από τη νέα σεζόν θα συμβάλλει στην προσπάθεια του Φάρου Κερατσινίου για την άνοδο στην πρώτη τη τάξει μπασκετική κατηγορία, βρέθηκε στην πόλη της Κρήτης για διακοπές και πέρασε κι αυτός από το γνωστό στέκι των Αγίων Αποστόλων.

Μάλιστα μόλις έγινε αντιληπτός από θαυμαστές του όταν κάθισε πρώτη… ξαπλώστρα πίστα δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα. Πάντως ο ίδιος φάνηκε να το διασκεδάζει, όντας σε πολύ καλή διάθεση αφού είχε θέα τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού από το sunset beach έχουν παρελάσει και άλλοι αθλητές, μεταξύ των οποίων ο Μάικ Καρασταμάτης και η παλιά δόξα του χανιώτικου μπάσκετ, Γιώργος Μιχελιουδάκης.

Ο Μανώλης Παπαμακάριος

To... ησυχαστήριο του Μανώλη Παπαμακάριου
Και ο Μάικ Καρασταμάτης βρέθηκε στο sunset beach
Στιγμές χαλάρωσης για τον Καρασταμάτη
Ο ιδιοκτήτης του Sunset beach με την παλιά μπασκετική δόξα των Χανίων, Γιώργο Μιχελιουδάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης